77% daripada akaun pelabur kehilangan wang apabila berdagang CFDs.
CFD adalah instrumen yang kompleks dan ia boleh mengakibatkan risiko kerugian wang yang tinggi dan cepat akibat daripada leveraj.77% daripada akaun pelabur kehilangan wang apabila berdagang CFDs. Anda haru mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu mengambil risiko yang tinggi dalam merugikan wang anda.
Perbezaan di antara GCMAsia dengan broker lain adalah persekitaran kami yang lebih selamat dan boleh dipercayai. Kami mengutamakan keselamatan deposit, pengeluaran dan transaksi perdagangan klien-klien kami.  
Kami mengambil langkah-langkah wajib untuk memastikan dana klien-klien kami adalah dalam keadaan yang selamat dengan tahap pelindungan yang tertinggi pada kesemuanya.

Kawal Selia

GCMAsia adalah rakan kongsi Fortrade. Fortrade merupakan nama perdagangan Fortrade Limited (dikawal selia oleh FCA), Fortrade Mauritius Ltd. (dikawal selia oleh FSC), and Fort Securities Australia Pty Ltd (dikawal selia oleh ASIC).

Keselamatan Data

GCMAsia memastikan semua deposit dan maklumat peribadi klien disimpan dengan selamat melalui penggunaan Sijil SLL. Semua server perdagangan berlokasi di pusat data SAS 70 yang telah disahkan.

Akaun Berasingan

Kami mengikut polisi yang ketat di mana semua dana klien disimpan secara berasingan daripada dana syarikat. Dana klien dipegang dalam akaun amanah wang klien dengan bank-bank berperingkat tertinggi.

Bank-Bank Tier 1

Kami menyediakan perkhidmatan perbendaharaan dan perbankan untuk klien kami melalui institusi-institusi perbankan bertaraf dunia. Bank-bank ini adalah bebas secara sepenuhnya dan tidak menyokong kewajipan kami terhadap pelanggan kami.